Тұшпара мен асшаян қосылған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Асшаяндарды (200-300 г) тұзды қайнаған суға 3-4 минут қайнатыңыз. Оларды қабықтан тазалаңыз, етті кесектерге кесіңіз. Тамырларды (1-2 дана сәбіз, 1 дана ақжелкен, 1-2 дана пияз) сары маймен қуырыңыз (1-2 үстел. қасықтар). Тұшпараны сорпаға салыңыз (1/2 стек. ұн, 1 ас қасық. сары май қасық, 1 жұмыртқа, 3/4 стек. су). Сорпаны табаққа салыңыз, асшаянның етін және ақжелкен мен аскөк шөптерін салыңыз.