Трепангтардан жасалған палау
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қайнатылған трепангтарды (120 г) ұсақтап тураңыз. Сәбізді (2-3 дана), пиязды (3-4 дана) ұсақтап турап, майға қуырыңыз (3-4 ас қасық ұн). Көкөністер мен трепангтарды кастрюльге салыңыз (үлкен кастрюльге), тұз, бұрыш, күріш (1 кесе), 2,5 стек қосыңыз. ыстық су құйыңыз, араластырыңыз және қоюланғанша пісіріңіз. Содан кейін ыдыстарды қақпақпен жауып, пеште 40-50 минут қайнатыңыз. Жасыл пияз немесе пияз сақиналарымен бірге қызмет етіңіз.