Қышқыл қосылған майонез астындағы трепангтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Кептірілген теңіз қиярларын (50-60 г) суық суға 24-30 сағат салып, суды 2-3 рет ауыстырып тұру керек. Оларды дайындап, 2-3 сағат пісіріңіз. Кішкене текшелерге кесіңіз. Қышқылдар (ұсақ тұздалған қияр - 50 мм-ге дейін) - 8-10 дана, ұсақтап тураңыз, майонез тұздығын, оңтүстік тұздығын, теңіз қиярын салып, бәрін араластырыңыз. Туралған жасыл пияз себіңіз. Трепангтары бар винегрет. Трепангтар мен винегреттерді дайындаңыз, біріктіріңіз, араластырыңыз, тұз, бұрыш, өсімдік майымен дәмдеңіз (2- 3 үстел. қасықтар). Жазда қызыл қызанақ пен салат жапырақтарын қосыңыз. Винегретті салат жапырақтарымен, пияз сақиналарымен немесе жасыл пияздың үгіндісімен безендіріңіз.