Трепангтары бар тұздық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты7 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Кептірілген трепангтар - 10 г, қалған өнімдер - теңіз қырыққабаты қосылған маринадталған қиярдың рецепті бойынша. Кептірілген теңіз қиярларын суық суға салып, содан кейін қайнатыңыз. Трепангтарды пісіргеннен кейін қалған сорпада тұздықты тарақпен бірге дайындаңыз. Пісірудің соңында туралған трепангтарды салыңыз. Қаймақ пен туралған жасыл ақжелкенмен бірге қызмет етіңіз. Ленинградтағы мидиямен тұздалған қияр Қайнатылған мидия - 40 г, қалған өнімдер - Ленинград маринадталған рецепті бойынша. Дайындалған мидияларды суық сумен жауып, қайнатыңыз, тұз, тамыр, пияз қосып, баяу отта 7-10 минут қайнатыңыз. Қайнатылған мидияларды турап, пияз мен тамырмен бірге қуырыңыз. Мидияларды пісіргеннен кейін қалған сорпада Ленинград маринадталған қиярды пісіріңіз. Қуырылған мидияларды тамырлармен және пиязбен бірге тұзды ерітіндіге пісіру аяқталғанға дейін 15-20 минут бұрын енгізіңіз. Тұздалған қияр қосылған табаққа қызмет еткен кезде қаймақ пен майдалап туралған шөптерді салыңыз.