Балықтық тұздық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бекіре тұқымдас балықтардың бас мөлшері - 140 г, көксерке (табан, треска, теңіз алабұғасы) - 50 г, қалған өнімдер (Бүйректен басқа), Мәскеудегі маринадталған қияр үшін. Бекіре тұқымдас балықтардың басын 2-4 бөлікке бөліп, жақсылап шайып, 60-70 минут қайнатыңыз. Содан кейін целлюлозаны шеміршектен бөліп, қабықшалы қабықшаларды алып тастаңыз, шеміршектерді бөлек дайын күйге келтіріңіз. Жартылай тұқымды балықтарды терісі мен қабырға сүйектері бар филе етіп турап, кесектерге бөліп, дайын болғанға дейін бөлек пісіріңіз. Тұздықты мәскеулік сияқты дайындаңыз. Қызмет көрсету кезінде табаққа қыздырылған балық целлюлозасы мен бас шеміршегін, қаймақ пен шөптерді салыңыз.