"Орыс" тұздығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер томат тұздығы 1/2 кесе, қайнатылған саңырауқұлақтар 2-3 қасық, сәбіз 1/2, ақжелкен тамыры, тұздалған қияр 1/2, каперс 1 ас қасық, зәйтүн 4-5, шеміршек бекіре 50 г қайнатылған, сары май 1-2 ас қасық.
Сипаттамасы Тамырларды текшелерге кесіңіз және оларды аз мөлшерде суға жіберіңіз. Қиярды қабығы мен тұқымынан аршып, турап, қайнатыңыз. Бекіре тұқымдас балықтардың қайнатылған шеміршектерін тілімдерге бөліңіз. Зәйтүндерді шұңқырлардан босату үшін. Барлық өнімдерді араластырыңыз, саңырауқұлақтар мен каперстерді қосыңыз, томат тұздығымен араластырыңыз және қайнатыңыз. Дайын тұздықты маймен дәмдеңіз.