Күдеріден, бұланнан немесе бұғыдан жасалған сирлоин
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сирлоиннің бір бөлігін (1,5-2 кг) нокаутқа салыңыз, тұздықты құйыңыз (4-5 кесе сірке суы, 6-7 дана лавр жапырағы, 30 дана қара бұрыш, 30 дана). арша жидектері, 3 пияз - бәрін қайнатыңыз) 5-6 сағат бойы маймен ұсақтап тураңыз. Содан кейін шашлыкта жарты дайын болғанға дейін қуырыңыз. Кәстрөлге бекон (50 г), май (50 г), 2 пияз, лимон кесектерін дәнсіз, 4-5 дана салыңыз. қалампыр, тамыр, бұрыш, эстрагон, ақжелкен, су кресі, жасыл пияз. Қызарған кезде біртіндеп 1/2 кесе қызыл шарап, қасық сірке суын, 2 кесе сорпаны құйыңыз, дайын болғанға дейін қайнатыңыз. Еттің үстіне 3 трюфель мен 1/2 қасық соя пастасы немесе қайнатылған соя қосылған тұздықты құйыңыз. Қуырылған етпен бірге 1 ас қасықтан 2 қасық майға қуырылған қызыл қырыққабаттың ұсақталған тұздалған басы беріледі. қант қасық, 4-5 қалампыр, 1/2 кесе қызыл асханалық шарап, қайнатыңыз және қуырылған тағамды осы гарнирмен жабыңыз.