Қуырылған-күдері, бұлан немесе бұғыдан жасалған сирлоин
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 - 1,5 кг сирлоиннің бір бөлігін ұрып тастаңыз, марина-домды 5-6 сағатқа құйыңыз, беконмен ұсақтаңыз. Содан кейін шашлыкта өнімнің жартысына дейін қуырыңыз. Кәстрөлге бекон (50 г), май (50 г), 2 пияз, лимон кесектерін дәнсіз, 4-5 дана салыңыз. қалампыр, тамыр, бұрыш, эстрагон, ақжелкен, су кресі, жасыл пияз. Ол қалай қызарады, біртіндеп құйыңыз " / г стакан қызыл шарап, қасық сірке суы, 2 стакан сорпа, дайын болғанға дейін қайнатыңыз. Еттің үстіне 3 трюфель мен VI қасық соя пастасы немесе қайнатылған соя қосылған тұздықты құйыңыз. Қуыруға 1 ас қасықтан 2 қасық майға қуырылған қызыл қырыққабаттың ұсақталған тұздалған басы беріледі. қант қасық, 4-5 қалампыр, VI стакан түрлі-түсті үстел шарабы, қайнатыңыз және қуырылған тағамды осы гарнирмен жабыңыз. Маринад: (4-5 стақан сірке суы, 6-7 дана лаврент парағы, 30 дана қара бұрыш, 30 дана. арша жидектері, 3 пияз - қайнатыңыз.