Жабайы торайдың қуырылған еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Тұздықта 1,5-2 кг шошқа етін 2-3 тәулікке батырыңыз (4-5 кесе сірке суы, 6-7 дана лавр жапырағы, 30 дана қара бұрыш, 30 дана). арша жидектері, 3 пияз - бәрін қайнатыңыз). Беконмен қайнатыңыз, 1/2 кесе сорпаны, содан кейін тағы жарты кесе тұздықты құйыңыз, содан кейін 1 сағаттан кейін - 1/2 кесе үстел шарабы және дайын болғанға дейін пісіріңіз. Қуыруды белдеулеріне кесіп, үстіне жеміс-жидек пен ет тұздығын құйыңыз (қуырылғаннан 1,5 кесе тұздық, 1/2 кесе шие шырынын қосып араластырыңыз). 30 минут ішінде. шығар алдында қуырылғанға бір қасық нан үгіндісі мен бір қасық Пармезан ірімшігін (жақсырақ үйде жасалған: "Консервілеу өнімдері" бөлімін қараңыз), 1 шай қасық қант, 1/2 қасық даршын себіңіз. Мұның бәрін пеште қызартып алыңыз.