Ақ тұздықта қайнатылған торай
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Торайды (1,5 - 2 кг) дайындаңыз, бөліктерге бөліңіз, тамырсыз және дәмдеуіштерсіз пісіріңіз, соңында тұз қосыңыз. Торайлардың кесектерін тұздыққа салыңыз (3/4 кесе ұн, 1,5 ас қасық май, 3 кесе сорпа), 1 стакан қаймақ қайнатыңыз, дәміне қарай тұз қосыңыз. Тұздыққа 20 дана салуға болады. маринадталған қарлыған немесе 2 ас қасық каперс (настурция тұқымы) немесе 12 дана. қайнатылған картоп немесе 1 стакан тәтті шарап.