Кальмар немесе крилл еті қосылған окрошка
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 0,2 кг қайнатылған кальмар етіне немесе қайнатылған крилл балмұздағына: квас - 1,5 л, қайнатылған жұмыртқа - 2 дана, жаңа піскен қияр - 3 дана, туралған жасыл литр - 1/2 кесе, қайнатылған картоп - 2 дана, қаймақ - 2-3 ас қасық. қасықтар, ас қыша - 1 шай қасық, қант - 1 шай қасық, шөптер - 1 шоқ. Қайнатылған кальмардың филесі жолақтарға кесіледі, крилл еті қайнатылады және бөліктерге бөлінеді. Өнімдер "Балықпен бірге Окрошкадағы" сияқты дайындалады. Теңіздегі балықтан басқа өнімдер дайындалған өнімдермен біріктіріліп, кваспен құйылады және аскөк себіледі.