Асшаяндардан немесе жасыл бұршақ қосылған крилл етінен жасалған сорпа пюресі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 0,2 кг қайнатылған асшаян еті немесе қайнатылған балмұздақ крилл еті үшін: консервіленген жасыл бұршақ - 1,5 кесе, пияз - 1 дана, сәбіз - 1 дана, ақжелкен тамыры - 1 дана, ұн - 2 ас қасық. қасықтар, май - 2 ас қасық. қасықтар, кілегей - 1/2 кесе, дәміне қарай тұз. Асшаяндарды қайнатады, мойындарын бөліп, кесектерге бөледі. Сәбіз, пияз және тамырлар қуырылады, содан кейін пісірілгенге дейін рұқсат етіледі, соңында консервіленген жасыл бұршақ, асшаяндар немесе қалауыңыз бойынша крилл еті қосылады. Теңізде балық емес өнімдері бар көкөністер ет тартқыштан екі рет өткізіледі немесе електен сүртіледі, ақ тұздық, сорпа қосылады, 3-5 минут қайнатылады және кілегеймен дәмделеді. Қызмет көрсету кезінде асшаяндардың немесе крилл етінің бөліктері сорпа табағына қойылады, сорпа құйылады және сары майдың бір бөлігі қосылады.