Трюфель мен қызыл шарап пен ром қосылған қуырылған капон
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы "Капоннан (әтештен) немесе пуляркадан (тауықтан) жасалған қуыру" сияқты пісіріңіз (рецептті қараңыз). Ұшаның ішіне қара бұрыш (10 дана), 2 дана салыңыз. лавр жапырағы, 2-4 қалампыр, 5 трюфель, 2 пияз, 1 сәбіз, 1 ақжелкен, 1 пияз, 1 эстрагон, 100 г бекон, 10 қарақат жапырағы. 2-4 трюфельден, 1 стакан қызыл шараптан және 1 стакан ромнан, 1/2 кесе сорпадан (барлығы 2-2,5 кесе) қайнатылған тұздықты құйыңыз. Жаңғақ, каштан, трюфель, бауыр, эстрагон мен кардамон қосылған күріш қосылған қуырылған капон "Капоннан (әтештен) немесе пуляркадан (тауықтан) қуырылған қуыру" сияқты дайындалады (рецептті қараңыз), тек 300-400 г сәйкес тартылған ет қосылады. 1 түйір эстрагон мен 3-4 түйір кардамон.