Қуыруға және паштетке арналған трюфельден жасалған француз стиліндегі тұздық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қуыруға арналған трюфельден жасалған француз соусы мен жабайы аң пастасы 1 фунт сиыр еті мен 1/4 фунт (100 г) бекон, 2 пияз, 1 дана ақ тамыр, қара бұрыш, лавр жапырағын ұсақтап турап, қызарғанша қуырыңыз., содан кейін 3-4 кесе су құйыңыз, 1 сағат пісіріңіз. Ұнды майға қуыруды дайындаңыз (зире қосылған пияз тұздығының рецептіндегідей), сорпамен сұйылтыңыз, 1/2 кесе мадейра құйыңыз, 6 тілім трюфель, 5 қияр (қияр) салыңыз, ұзындығы бойынша кесіңіз, 15 минут пісіріңіз., дәміне қарай тұз. Қуыруға немесе ойын пастасына қызмет етіңіз.