Қуыруға және паштетке арналған трюфельден жасалған француз стиліндегі тұздық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қуыруға арналған трюфельден жасалған француз соусы мен жабайы аң пастасы 1 фунт сиыр еті мен 1/4 фунт (100 г) бекон, 2 пияз, 1 дана ақ тамыр, қара бұрыш, лавр жапырағын ұсақтап турап, қызарғанша қуырыңыз., содан кейін 3-4 кесе су құйыңыз, 1 сағат пісіріңіз. Ұнды майға қуыруды дайындаңыз (зире қосылған пияз тұздығының рецептіндегідей), сорпамен сұйылтыңыз, 1/2 кесе мадейра құйыңыз, 6 тілім трюфель, 5 қияр (қияр) салыңыз, ұзындығы бойынша кесіңіз, 15 минут пісіріңіз., дәміне қарай тұз. Қуыруға немесе ойын пастасына қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қуыруға және паштетке арналған трюфельден жасалған француз стиліндегі тұздық пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 15 мин. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz