Түркияға, үйрекке, тауыққа арналған трюфель тұздығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Түркияға, үйрекке, тауыққа арналған трюфель соусы 6 орташа тұздалған және суға малынған трюфельдерді 3/4 кесе мадейра немесе малагада пісіріңіз. Қызыл тұздықты дайындаңыз, лимон шырынын қосыңыз, трюфель мен шараппен араластырыңыз, қайнатыңыз. Тілге мейіз қосылған тұздық, бұзау еті, тұқы, табан. Қызыл ұн соусын дайындаңыз, аздап күйдірілген қантты (2-3 дана), 3-4 тілім лимон, 1-2 қасық қант, 1-2 қасық лимон шырынын, 1/2 кесе күйдірілген мейізді және аздап бадам, қара өрік, 1-3 стакан қосыңыз. ақ шарап, қайнатыңыз.