2 - 3 ас қасықта екі ас қасық ұнды қуырыңыз
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы пияз, тамыр және дәмдеуіштермен (қара бұрыш және қалампыр) қайнатылған сумен орташа тығыздыққа дейін сұйылтыңыз. 2 - 3 шай қасық күйдірілген қантты салыңыз, бірнеше рет қайнатыңыз, сүзгіден өткізіңіз, бір стақан асханалық шарапты, лимон шырынын бірдей мөлшерде құйыңыз, қант қосыңыз, сонда тұздық жағымды тәтті және қышқыл дәмге ие болады. 1/2 кесе қайнатылған тұқымсыз мейізді құйып, тағы бір рет қайнатыңыз. Балық, картоп және күріш торттарымен бірге ұсыныңыз.