Шаян және гүлді қырыққабат қосылған пісірілген төс еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Төс еті (1 кг) мен ірі тауықты кесектерге бөліп, бір рет тұзды қайнаған суға қайнатыңыз, үстіне суық су, тұз құйыңыз, сорпаны құйып, тамырлар мен дәмдеуіштермен пісіріңіз (бөлімді қараңыз "Бірінші курстар. Сорпалар."). 1 қасық май, лимон қабығы (немесе 1/4 лимон шырыны), жасыл ақжелкен салыңыз. Ет дайын болған кезде оны алып тастаңыз, 3-4 кесе сорпаны алыңыз, 1 қасық ұнмен дәмдеңіз, қасық қатерлі ісік майына езіңіз (бөлімді қараңыз). "Тіскебасарлар"), қайнатыңыз, сүзіңіз, оған 20-30 қатерлі ісік мойындары мен аяқтарын, 1-2 бас гүлді қырыққабатты (сорпада бөлек қайнатылған), 12 дана қосыңыз. спаржа тамыры (немесе 10-15 жаңғақ дәндері), 1/2 кесе ақ шарап, қайтадан қайнатыңыз, сорпаның үстіне ет құйыңыз, тұздалған саңырауқұлақтармен немесе ақ орамнан жасалған крутондармен безендіріңіз.