Бұқтырылған сиыр еті - рулет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 кг белді алыңыз, оны пестильмен ұрып тастаңыз, 4-5 трюфель немесе морель қосылған бұзау етін дайындаңыз, тартылған етті жайыңыз, тұз себіңіз, ветчинаны тілімдерге бөліңіз, тартылған етке жайыңыз, үстіне 1/2 жұмыртқа қосылған 3 жұмыртқаның омлетін салыңыз. қасық май. Филені түтікке орап, кенеппен орап, жіппен байлап, шпик, тамыры мен дәмдеуіштері бар кастрюльге салыңыз, су құйыңыз, қайнатыңыз. Үш кесе сорпаны алыңыз, оған бір қасық ұн салыңыз, 1/2 қасық майды қайнатыңыз, ағызыңыз. Рулетті табаққа салыңыз да, осы тұздықпен құйыңыз.