Сиыр, бұзау және шошқа етінен жасалған орама
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Еттің үш түрін (800 г - 900 г) қырып алыңыз, дымқыл майлыққа жайыңыз. Сүттегі қабығы жоқ ақ орамды жібітіңіз, сығыңыз, 50 г бүйрек майын, 2 жұмыртқа, тұз, бұрыш, мускат жаңғағы, аскөк, ақжелкенді салыңыз, араластырыңыз, осы тартылған етті орамға жайыңыз, түтікке айналдырыңыз, жіппен байлаңыз, пеште немесе пеште бұқтырыңыз (шамамен 1 сағат). Қызмет көрсете отырып, тұздыққа 1-2 ас қасық қаймақ құйыңыз, қайнатыңыз.