Карлсбад тоқаш.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 1/2 фунт сары майды аққа сүртіңіз, 8 сарысын шайқаңыз, 3/4 кесе ашытқымен толтырыңыз (4-6 орамды алыңыз да, 3/4 кесе сүтке араластырыңыз), 3/4 кесе кілегейді араластырыңыз, сарыуызбен сары майға құйыңыз, 1 1/2 фунт ұн қосыңыз, тағы 3/4 кесе кілегей құйыңыз, жеңіл қамырды шайқаңыз, көтерілгенше қалдырыңыз, жылы сары маймен жайыңыз, орман алмасының көлеміндей орамдар (25-30 мм). Оларды ұн себілген жаймаға салып, әр тоқашқа 1 жарты күйдірілген бадам салып, үстіңгі жағын (бүйірлерін емес) сарысымен сумен жағып, қант себіңіз, көтерілуге қалдырыңыз және пеште 30 минут қызарыңыз.