Қатпарлы қамырдан жасалған кәстрөл
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 2 пияз, 2 ас қасық. өсімдік қасықтары. май, 400 г тартылған ет, майоран, тұз, бұрыш, мускат жаңғағы мен тәтті паприка ұнтағы, савой қырыққабатының басы, 1 шай қасық үгітілген лимон қабығы, зоопарк г қатпарлы қамыр, 3 ас қасық. ұн қасықтары, қалыпқа арналған май, 1 сарысы. ъ Пиязды текшелерге турап, өсімдік майына қуырыңыз. Фаршты қосып, бәрін қуырыңыз. Майоран, тұз, бұрыш, мускат жаңғағы және паприка ұнтағымен дәмдеңіз. ъ Қырыққабаттың жапырақтарын бөліп алыңыз. Олардың үстіне қайнаған су құйыңыз, жолақтарға кесіңіз. Тұзды суға 3 минут қайнатыңыз. Үстіне суық су құйып, еріген ірімшікпен, қабығымен және тартылған етпен араластырыңыз. ъ Пешті 200 Вт дейін қыздырыңыз. Қамыр табақтарын қабаттастырып жайыңыз, жайыңыз. Екі тортты кесіңіз. Пішінді бір сызықпен сызыңыз. Қалдықтардан бүйір жасау үшін. ъ Тартылған етті қамырдың үстіне жайыңыз. Қамырдың екінші табағын үстіне жабыңыз. Ұрылған сарысымен май жағыңыз. Пеште шамамен 40 минут пісіріңіз.