Қояншөптен жасалған торт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 4 порция үшін: 4 жұмыртқа, 200 г ұн, I60 г сары май, 750 г ақ спаржа, 250 г жасыл спаржа, тұз, 1 шай қасық қант, 1 қызыл паприка, 250 г кілегей, 4 ас қасық. пияз сақиналарының қасықтары, ұнтақталған қара бұрыш 1. Бір жұмыртқаны ақ пен сарысына бөліңіз. Сарысы, ұн және 150 г сары майдан қамыр илеңіз. Пленкамен орап, тоңазытқышқа 30 минутқа қойыңыз. 2. Спаржа қабығын аршып, қиғаш етіп кесектерге кесіңіз. Ақ спаржаны қант қосылған тұзды суға 5 минут қайнатыңыз. Жасыл спаржа қосып, тағы 3 минут қайнатыңыз. Паприканы текшелерге кесіңіз. 3. Пешті 175 градусқа дейін қыздырыңыз. Майланған торт пішінін қамырмен салыңыз, бүйірін көтеріңіз. Қамырдың үстіне көкөністерді ақырын жайыңыз. 4. Қалған жұмыртқаны, белок, кілегей мен пиязды шайқаңыз. Тұз және бұрыш себіңіз. Қоспаны көкөністерге құйып, пешке пісіру үшін 40 минутқа қойыңыз. Туралған пияз себіңіз.