Қызанақ себеттеріндегі спаржа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 4 порция үшін: 500 г ақ спаржа, 2 табақ қатты мұздатылған қатпарлы қамыр, тұз, 1 сарысы, 100 г эмменталь ірімшігі, ыстық тұздық, 4 етті қызанақ, 1 тілім қара нан, 3 ас қасық. өсімдік қасықтары. май, 2 ас қасық. шөптермен сірке суы, 1 ас қасық. туралған көк қасық, 150 г рукола салаты, 70 г ветчина, 1 ас қасық туралған лимон бальзамы 1. Спаржа қабығын аршып, кесектерге кесіңіз. аздап тұздалған суда баяу отта 10 минут қайнатыңыз. 2. Пешті 220 градусқа дейін қыздырыңыз. Қамырды жібітіңіз және әрқайсысын сақинаға орап, 8 жолаққа кесіңіз. Жұмыртқамен жабыңыз және пешке пісіру үшін 15 минутқа қойыңыз. 3. Ірімшікті спаржа, тұзбен араластырып, ыстық тұздықпен дәмдеңіз. Қызанақтарды өзегін алып тастағаннан кейін оларды осы массаға толтырыңыз. Пешке 15 минутқа қойыңыз. 4. Нанды текшелерге бөліп, өсімдік майына қуырыңыз. Қалған май мен сірке суын біріктіріңіз. Нанмен, шөптермен және ветчинамен араластырыңыз. Қызанақтарды қамыр сақиналарына салып, лимон бальзамына себіңіз.