Форель филесі қосылған спаржа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 4 порция үшін: 2 г кг ақ спаржа, тұз, қант, 220 г сары май, 4 дана форель филесі, 1 ас қасық. зәйтүн майы қасық, ұнтақталған қара бұрыш, 2 түйір пияз, 50 г ұнтақталған бадам, жарты лимон шырыны, 1 ас қасық. гарнирге арналған пияз сақиналарының қасық 1. Спаржа қабығын аршып, бір шымшым қант пен 1 шай қасық сары май қосылған тұзды суға 15-20 минут қайнатыңыз. Пешті 120 градусқа дейін қыздырыңыз. Балық филесін өсімдік майымен жабыңыз. Тұз және бұрыш себіңіз. Майланған пісірме табаққа салыңыз, фольгамен жабыңыз. Шамамен 8 минут пісіріңіз. 2. Пиязды сары маймен езіңіз. Бадамды майсыз қызартып, 3 ас қасық қосыңыз. қасық су құйыңыз және қайнатыңыз. Шайқау кезінде пияз-май қоспасын қосып, лимон шырынын қосып дәмдеңіз. 3. Аспарагусты табақтарға салыңыз. Балықты мұқият үстіне қойыңыз. Жасыл тұздықпен жабыңыз және пиязбен безендіріңіз. Қажет болса, бадам жапырақтарымен себіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Форель филесі қосылған спаржа пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 5 мин. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz