Ірімшік сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 1 ас қасық. сары май қасық, 1 майдалап туралған пияз, 450 г аршылған және туралған балдыркөк тамыры, 0,5 кесе сидр, 3 кесе көкөніс сорпасы, 1 ас қасық. майдалап туралған ақжелкен қасық, аршылған және туралған 2 кішкентай қызыл алма, 1 ас қасық. зәйтүн майы қасық, 50 г пармезан немесе чеддар ірімшігі, 1 ас қасық. туралған жаңа піскен пияз қасық, тұз, бұрыш, гарнирге арналған ақжелкен жапырақтары. Дайындау. Үлкен кастрюльде майды қыздырып, пияз мен балдыркөкті ашық алтын түске дейін қуырыңыз. Сидр құйып, 3 минут қайнатыңыз. Сорпа мен ақжелкенді қосып, қақпағын жауып, баяу отта 20 минут қайнатыңыз.