Тұздық астындағы спаржа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 12 порция үшін: 1 кг ақ спаржа, 1/2 шай қасық қант, 1 шай қасық сары май, 1 түйір ақжелкен мен жасыл пияз, қияр шөбінің 3 сабағы, қымыздық, аскөк және лимон бальзамы, 1 пияз, 1 түйір сарымсақ, 1 маринадталған қияр, 1 ас қасық. қасық каперс, үгітілген қабығы мен шырыны 1 лимон, 200 а қаймақ, майлылығы жоғары, 2 ас қасық. қыша қасықтары, 600 г ысталған лосось, 2 қатты пісірілген жұмыртқа, тұз, ұнтақталған қара бұрыш 1. Аспарагусты жуып, жақсылап тазалаңыз. Қант пен сары май қосылған тұзды суға 15 минут қайнатыңыз. 2. Жасылдарды жуыңыз, құрғатыңыз. Жапырақтарды кесіп, оларды ұсақтап тураңыз. Пияз мен қиярды текшелерге кесіңіз. 3. Лимон қабығы мен шырынын қаймақ, қыша және сарымсақпен араластырыңыз. Тұз және бұрышпен дәмдеңіз. Шөптерді, каперстерді, туралған қияр мен пиязды қосыңыз. 4. Жұмыртқаны тазалап, кішкене текшелерге кесіңіз. Қояншөпті қайнатпадан алыңыз, ысталған лососьмен бірге қызмет етіңіз және туралған жұмыртқаға себіңіз. Гарнирге сары май құйылған қайнатылған картоп жарайды.