"Орыс" салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 250 г. ет, 2 қияр, 2 қызанақ, 2 жұмыртқа, 1 алма, 2-3 дана. картоп, майшабақ.
Сипаттамасы Тұздық үшін: 150 г. қаймақ, 1 ас қасық. үгітілген желкек қасық, 2 ас қасық. ас қасық сірке суы, 1 шай қасық қыша, аскөк. Алманың қабығы мен өзегін тазалаңыз. Картопты кішкене текшелерге, жолақтарға кесіңіз - алма, маринадталған қияр, бұрын суланған және филеге кесілген майшабақ, қайнатылған немесе қуырылған ет. Қыша, сірке суы, желкек, қаймақ, майдалап туралған аскөк шөптерінен тұздық дайындап, үстіне салат құйыңыз. Қызанақ пен жұмыртқа кесектерімен, қияр кесектерімен безендіріңіз.