Негізгі қаймақ тұздығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1/2 кесе - қаймақ. 1/2 шай қасық - тұз. Бір шымшым қант, дәміне қарай бұрыш. Қаймаққа қалған компоненттерді қосып, жақсылап араластырамыз. Егер тұздық жеткілікті қышқыл емес деп ойласаңыз, аздап сірке суын немесе жеміс шырынын қосыңыз. Негізгі қаймақ тұздығының дәмін оған кейбір дәмдеуіштер қосу арқылы өзгертуге болады: ұсақталған тік сарысы немесе үштен бір кесе өсімдік майы оны жұмсартады, 2 ас қасық. майдалап туралған шөптердің қасықтары тұздықты дәрумендермен байытады, 1 ас қасық. томат пюресі қасықтары дәмдеуіш қосады, 1 ас қасық. қасық үгітілген пияз - өткірлік, 1-2 шай қасық қыша тұздықты салаттар мен жұмыртқаларға жарамды етеді.