Қуырылған картоп қосылған беф-строганов
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер Етті ұзындығы 2-3 см жұқа тілімдерге кесіңіз, үстіне бұрыш, тұз және ұн себіңіз. Пиязды ұсақтап турап, майға қуырыңыз. Пияз қызара бастаған кезде туралған етті сол жерге салыңыз. Қатты отта тез қуырыңыз (шырындар қоюланып, етке ауысуы керек, бұл оның жылтыр болуына әкеледі). Дайын етті тұздыққа салыңыз, кастрюльді қақпақпен жабыңыз және ет тұздыққа жақсы сіңіп кетуі үшін кішкене отқа 15-20 минут қойыңыз. Қуырылған картоп қосылған строганоффқа қызмет етіңіз.
Сипаттамасы (тағамдар: ағылшын) 800 г ет (бел), 70 г еріген сары май, 1 пияз, 1 ас қасық. дәміне қарай бидай ұны, бұрыш және тұз қасық. Тұздық үшін: 1 ас қасық. бидай ұны қасық, 1 ас қасық. сары май қасық, 1 шай қасық дайын қыша, 1 ас қасық. қызанақ қасық, 2 ас қасық. қаймақ қасық, 2 кесе сорпа. Гарнир үшін: 500 г картоп, 2 кесе терең қуырылған ет, дәміне қарай тұз. Тұздықты дайындау: ұнды сары маймен жақсылап сүртіңіз, сорпамен араластырыңыз, оны біртіндеп құйыңыз, қайнатыңыз, қыша, қызанақ, қаймақ қосыңыз.