Майы қосылған картоп пирожкилері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ыстық пісірілген картопты ет тартқыштан өткізіп, ұн, жұмыртқа, тұз қосып, араластырыңыз. Алынған картоп массасынан дөңгелек пирожныйлар жасаңыз, оларды тартылған етге салыңыз, пирожныйлар жасаңыз, ұнға нан салыңыз және қуырыңыз. Сары маймен ыстық күйінде қызмет етіңіз. Сондай-ақ, жаңа қырыққабат қосылған картоп пирогтары дайындалады. Қырыққабатты турап, май, тұз қосылған пісіру парағына қуырып, тұздалған пиязды, шикі жұмыртқаны қосып, араластырыңыз. 500 г үшін. картоп - 1 жұмыртқа, 100 г сиыр немесе бауыр, 1 бас пияз, 1 ас қасық. л бидай ұны, 1 ас қасық. л еріген сары май, 1 ас қасық. л сары май, дәміне қарай тұз.