"Славян" пирогтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Фаршты дайындау үшін картопты қайнатады, қабығын аршып, майға қуырылған пияз, саңырауқұлақтар мен туралған аскөк пен ақжелкен қосылған ет тартқыштан өткізеді. 500 г үшін. картоп: 350 г. пияз, 60 г. құрғақ саңырауқұлақтар, 80 г. май, 15 г. шөптер, тұз, бұрыш. Кәдімгі ашытқы пирогтарына арналған қамыр, тым қатты емес: 500г. ұн, 200г. сүт, 3 жұмыртқа, 20г. ашытқы, 80г. қант, 2 ас қасық. л. май, тұз. Пирожныйлар терең қуырылады. -