Саңырауқұлақтармен бұқтырылған картоп (беларусь тағамдары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Картопты тілімдерге немесе тілімдерге бөліп, қуырып, бұқтыруға арналған ыдысқа салады. Дайындалған саңырауқұлақтарды 3-4 бөлікке бөліп, шошқа майына қуырады және картоппен біріктіреді. Тұздалған пиязды, пюре мен дәмдеуіштерді қосқаннан кейін, бәрі дайын болғанға дейін бұқтырылады. 1 кг картоп, 300 г жаңа саңырауқұлақтар, 2 пияз, 100 г шошқа майы (бекон), 80 г томат пюресі, дәміне қарай тұз бен бұрыш.