Токане дэ порк ку мэмелигуцэ (Шошқа етінен жасалған гуляш)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Шошқа еті 110
шошқа еті 10
томат пюресі 10
бидай ұны 5
пияз 40
құрғақ ақ шарап 15
гарнир 150
паприка
тұз.
шошқа еті 10
томат пюресі 10
бидай ұны 5
пияз 40
құрғақ ақ шарап 15
гарнир 150
паприка
тұз.
Сипаттамасы Шошқа етін салмағы 20-25 г кесектерге турап, ұн мен томат пюресін қосып, қытырлақ болғанша қуырады, тағы 5-6 минут қуырады, сосын су немесе сорпа, шарап, пияз, тұз, ұнтақталған бұрыш (Паприка) қосып қайнатады. тендерге дейін. Мамалыгамен бірге беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Токане дэ порк ку мэмелигуцэ (Шошқа етінен жасалған гуляш) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Шошқа еті 110, шошқа еті 10, томат пюресі 10, бидай ұны 5, пияз 40, құрғақ ақ шарап 15, гарнир 150, паприка, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz