Ел стиліндегі пияз қосылған бифштекс
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Сиыр еті 215
еріген шошқа майы 10
пияз 140
бидай ұны 4
еріген сары май 10
гарнир 150
бұрыш
тұз.
еріген шошқа майы 10
пияз 140
бидай ұны 4
еріген сары май 10
гарнир 150
бұрыш
тұз.
Сипаттамасы Пиязды сақиналарға турап, ұнға пісіріп, терең қуырады. Еттің қалыңдатылған бөлігінен қалыңдығы 20-30 мм болатын стейктер кесіледі, аздап ұрылады, тұз бен бұрыш себіледі, майы бар ыстық табаға қойылады және қоңыр қабық пайда болғанша екі жағынан қуырылады. Қызмет көрсету кезінде дайын стейкке қуырылған пияз салынады. Гарнирге қайнатылған немесе буға пісірілген көкөністер, қуырылған картоп беріледі. Сіз аралас гарнирге қызмет ете аласыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Ел стиліндегі пияз қосылған бифштекс пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Сиыр еті 215, еріген шошқа майы 10, пияз 140, бидай ұны 4, еріген сары май 10, гарнир 150, бұрыш, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz





