Ел стиліндегі пияз қосылған бифштекс
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сиыр еті 215, еріген шошқа майы 10, пияз 140, бидай ұны 4, еріген сары май 10, гарнир 150, бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Пиязды сақиналарға турап, ұнға пісіріп, терең қуырады. Еттің қалыңдатылған бөлігінен қалыңдығы 20-30 мм болатын стейктер кесіледі, аздап ұрылады, тұз бен бұрыш себіледі, майы бар ыстық табаға қойылады және қоңыр қабық пайда болғанша екі жағынан қуырылады. Қызмет көрсету кезінде дайын стейкке қуырылған пияз салынады. Гарнирге қайнатылған немесе буға пісірілген көкөністер, қуырылған картоп беріледі. Сіз аралас гарнирге қызмет ете аласыз.