Кәстрөлде саңырауқұлақтармен пісірілген сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сиыр еті-160 г, еріген шошқа майы-10 г, консервіленген саңырауқұлақтар - 20 г немесе жаңа - 29 г, жаңа ақ саңырауқұлақтар - 40 г, жартысы-жұмыртқа, негізгі қызыл тұздық - 100 г, тұз, дәмдеуіштер.
Сипаттамасы Аздап қуырылған сиыр етінің кесектері порцияланған кастрюльге салынады, қайнатылған шампиньондар немесе қуырылған порчини саңырауқұлақтары, қуырылған жұмыртқалар қуырылған пиязды қосып, қызыл тұздықпен құйылады, ыдыстың жоғарғы жағы қақпақпен жабылады. Пеште немесе орыс пешінде пісірілген, кастрюльге беріледі. Гарнирге қуырылған картопты беруге болады.