Кәстрөлде бұқтырылған сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қызмет көрсету кезінде шөптерге себіңіз. Сиыр еті-160 г, еріген сары май - 20 г, пияз-репа - 40 г, тұздалған қияр - 40 г, қызанақ -25 г, "Оңтүстік" соусы -10 г, қара зәйтүн - 30 г, қайнатылған саңырауқұлақтар - 30 г, сарымсақ, дәміне қарай шөптер.
Сипаттамасы Бірінші сортты сиыр еті немесе сиыр еті кесектерге кесіліп, қуырылады, кастрюльге салынады, қуырылған маринадталған қияр, пияз, қызанақ, "Оңтүстік" тұздығы, қара зәйтүн, сарымсақ, қайнатылған саңырауқұлақтар қосылады, қақпақпен жабылады және пешке дайын күйге келтіріледі. .