Креол стиліндегі тауық сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Тауық еті - 200 г, пияз - 30 г, балдыркөк (тамыр) - 30 г, сәбіз - 30 г, тәтті капсикум бұрышы - 40 г, шпиг - 10 г, май - 10 г, қызанақ - 50 г, күріш - 20 г, шөптер - 3 г, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.
Сипаттамасы (тағамдар: испанша) Етті сүйектен алып тастайды, сорпаны сүйектер мен көкөністерден дайындайды. Тауықтың төс еті текшелерге кесіледі, туралған пияз, балдыркөк, тәтті паприка және шпиг қосылған сары майға қуырылады, содан кейін сорпаның үстіне құйылады, тұз, бұрыш қосылады және баяу отта 20 минут қайнатылады. Тазартылған қабығы мен дәндері мен туралған қызанақтарын, қайнатылған күрішті қосып, тағы бірнеше минут қайнатыңыз. Қызмет көрсету кезінде үстелге жасыл түстер қосылады.