Венгр тілінде гуляш (Сорпа)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сиыр еті 100
пияз 50
қызыл бұрыш 2
картоп 100
қызанақ 30 немесе томат пастасы 10
су 400
"
Чипетке"
: ұн 40
жұмыртқа 1/4 дана.
тұз
пияз 50
қызыл бұрыш 2
картоп 100
қызанақ 30 немесе томат пастасы 10
су 400
"
Чипетке"
: ұн 40
жұмыртқа 1/4 дана.
тұз
Сипаттамасы Кәстрөлде аздап майды қыздырады да, оған ұсақталған пиязды қызарғанша қуырады. Содан кейін кесектерге кесілген, тұз бен қызыл бұрыш (Паприка) себілген ет сол жерге түсіріледі, баяу отта бірнеше минут аздап қуырылады, содан кейін аздап су қосып қайнатылады. Ет дерлік дайын болған кезде, туралған картоп кастрюльге құйылады, су, қызанақ қосылады және толық дайын болғанға дейін қайнатылады. Қызмет көрсетер алдында тұшпара түрінде бөлек пісірілген қамыр гуляшқа салынады - "Чипет" деп аталады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Венгр тілінде гуляш (Сорпа) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Сиыр еті 100, пияз 50, қызыл бұрыш 2, картоп 100, қызанақ 30 немесе томат пастасы 10, су 400, "Чипетке": ұн 40, жұмыртқа 1/4 дана., тұз. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz