Қышқыл тұздықтың астындағы торайдың басы мен аяғы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Торайдың басы мен аяғы 300
шошқа майы 20
ұн 10
пияз 15
қаймақ 30
қант 3
қыша 3
ұнтақталған қара бұрыш
лавр
лимон шырыны
лимон қабығы 5
тұз.
шошқа майы 20
ұн 10
пияз 15
қаймақ 30
қант 3
қыша 3
ұнтақталған қара бұрыш
лавр
лимон шырыны
лимон қабығы 5
тұз.
Сипаттамасы Басы мен аяқтары жуылады, салмағы шамамен 50 г кесектерге бөлшектеледі және пісіруге қойылады, көбік алынады, тұздалады, лавр қойылады және дайын болғанға дейін қайнатылады. Ұнды майға аздап қызартады, пиязды лимон қабығымен аздап қуырады, оған аздап салқын су құйып, жақсылап араластырады, алынған тұздыққа ет құяды. Содан кейін қыша, бұрыш, лимон шырынын қосып дәмдеңіз, қаймақ пен қантты салып, тағы 10 минут қайнатыңыз. Күрішпен немесе тоқаш тұшпарасымен бірге беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қышқыл тұздықтың астындағы торайдың басы мен аяғы пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 10 мин. Из продуктов вам понадобятся Торайдың басы мен аяғы 300, шошқа майы 20, ұн 10, пияз 15, қаймақ 30, қант 3, қыша 3, ұнтақталған қара бұрыш, лавр, лимон шырыны, лимон қабығы 5, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz