Бұзау, қой немесе тауықтан жасалған паприкаш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Ет 250, шошқа майы 20, пияз 80, қызыл бұрыш 3, қызанақ 60, қаймақ 40, дәміне қарай тұз бен сарымсақ.
Сипаттамасы Туралған пиязды майға аздап қуырады, оған қызыл бұрыш қосып, қалауыңызша аздап сарымсақ қосады, сосын 3х3х3 см текшелерге кесілген қой етін немесе буындарына туралған тауықтың кесектерін салады, мұның бәрі қуырылады. сұйықтық жеткілікті түрде қайнайтындай етіп жоғары отта. Қызанақтарды тілімдерге салғаннан кейін, олар баяу отта бұқтыруды аяқтайды. Тұздық ұнмен араластырылған қаймақпен дәмделеді және қайтадан қайнатылады. Тұшпара немесе қайнатылған картоппен бірге беріледі.