Чакчука (Көкөністермен пісірілген жұмыртқа)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер Жұмыртқа 2 дана., пияз 150, сарымсақ 3, өсімдік майы 15, қызанақ 250, тәтті бұрыш 15, ақжелкен, жалбыз, шалфей, розмарин және т.б. 50, тұз.
Сипаттамасы Майдалап туралған пияз мен сарымсақ майға аздап қуырылады, ал бұрыш пен қызанақтың жартысы жолақтарға кесіледі. Тұз бен бұрыш себіңіз және баяу отта 20 минут құрғатыңыз. Жұмыртқалар құйылады (Қуырылған картоппен), пеште пісіріледі, шөптермен мол себіледі. Ыдыс табада беріледі.