Чакчука (Көкөністермен пісірілген жұмыртқа)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
Жұмыртқа 2 дана.
пияз 150
сарымсақ 3
өсімдік майы 15
қызанақ 250
тәтті бұрыш 15
ақжелкен
жалбыз
шалфей
розмарин және т.б. 50
тұз.
пияз 150
сарымсақ 3
өсімдік майы 15
қызанақ 250
тәтті бұрыш 15
ақжелкен
жалбыз
шалфей
розмарин және т.б. 50
тұз.
Сипаттамасы Майдалап туралған пияз мен сарымсақ майға аздап қуырылады, ал бұрыш пен қызанақтың жартысы жолақтарға кесіледі. Тұз бен бұрыш себіңіз және баяу отта 20 минут құрғатыңыз. Жұмыртқалар құйылады (Қуырылған картоппен), пеште пісіріледі, шөптермен мол себіледі. Ыдыс табада беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Чакчука (Көкөністермен пісірілген жұмыртқа) пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 20 мин. Из продуктов вам понадобятся Жұмыртқа 2 дана., пияз 150, сарымсақ 3, өсімдік майы 15, қызанақ 250, тәтті бұрыш 15, ақжелкен, жалбыз, шалфей, розмарин және т.б. 50, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz