Сата (Индонезия)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Шошқа еті 250, пияз 80, ұн 10, зәйтүн майы 15, лимон 1/4 дана., ет шырыны 20, қаймақ 20, қант 3, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Кішкене кесектерге кесілген шошқа етіне тұз, ұнтақталған қара бұрыш себіліп, лимон шырынын құйып, шашлыққа салып, грильге қуырады, ал мяса ағып жатқан шырын табаққа жиналады. Майдалап туралған пиязды зәйтүн майына қуырады, ұн, қант, ет және лимон шырынын, қаймақ қосады, тұздықты қайнатады және оған кәуап салады. Гарнирге қайнатылған күріш беріледі.