Сата (Индонезия)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Шошқа еті 250
пияз 80
ұн 10
зәйтүн майы 15
лимон 1/4 дана.
ет шырыны 20
қаймақ 20
қант 3
ұнтақталған қара бұрыш
тұз.
пияз 80
ұн 10
зәйтүн майы 15
лимон 1/4 дана.
ет шырыны 20
қаймақ 20
қант 3
ұнтақталған қара бұрыш
тұз.
Сипаттамасы Кішкене кесектерге кесілген шошқа етіне тұз, ұнтақталған қара бұрыш себіліп, лимон шырынын құйып, шашлыққа салып, грильге қуырады, ал мяса ағып жатқан шырын табаққа жиналады. Майдалап туралған пиязды зәйтүн майына қуырады, ұн, қант, ет және лимон шырынын, қаймақ қосады, тұздықты қайнатады және оған кәуап салады. Гарнирге қайнатылған күріш беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Сата (Индонезия) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Шошқа еті 250, пияз 80, ұн 10, зәйтүн майы 15, лимон 1/4 дана., ет шырыны 20, қаймақ 20, қант 3, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz