Ыстықкөл стилінде қуырылған бахтах
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Бахтах 150
ұн 5
өсімдік майы 20
пияз 120
жаңа піскен қызанақ 30
шалғам 70
болгар бұрышы 30
томат пюресі 10
асқабақ 50
жасыл бұршақ 20
шөптер 6
дәмдеуіштер
тұз.
ұн 5
өсімдік майы 20
пияз 120
жаңа піскен қызанақ 30
шалғам 70
болгар бұрышы 30
томат пюресі 10
асқабақ 50
жасыл бұршақ 20
шөптер 6
дәмдеуіштер
тұз.
Сипаттамасы Өңделген балықты бөліктерге бөліп, ұнға пісіріп, қуырады. Ағартылған шалғамды пиязбен бірге қуырады, болгар бұрышын бөлек қуырады, белдеулеріне турайды. Көкөністер қуырылған қызанақпен біріктіріліп, балық олармен бірге безендіріледі. Гарнирді жасыл бұршақ, асқабақ, қызанақ және шөптермен де толықтыруға болады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Ыстықкөл стилінде қуырылған бахтах пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Бахтах 150, ұн 5, өсімдік майы 20, пияз 120, жаңа піскен қызанақ 30, шалғам 70, болгар бұрышы 30, томат пюресі 10, асқабақ 50, жасыл бұршақ 20, шөптер 6, дәмдеуіштер, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz