Пьемонт стиліндегі рисотто (Палау)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Күріш 80, пияз 30, сары май 20, үгітілген ірімшік 15, сорпа 100, шафран, бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Туралған пиязды сары майға аздап қуырады, күріш қосып, жарма сары маймен қаныққанша қуырады. Сорпаның бөліктері құйылады (Сорпа көлемі күріштен екі есе көп болуы керек), шафран, тұз, бұрыш қосылады, араластырылады және қақпақпен жабылмай бұқтырылады. Күріш аздап қайнатылған болуы керек. Қызмет көрсетер алдында үгітілген ірімшік пен май, қалауыңыз бойынша ветчина немесе трюфельдер енгізіледі.