Пьемонт стиліндегі рисотто (Палау)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Күріш 80
пияз 30
сары май 20
үгітілген ірімшік 15
сорпа 100
шафран
бұрыш
тұз.
пияз 30
сары май 20
үгітілген ірімшік 15
сорпа 100
шафран
бұрыш
тұз.
Сипаттамасы Туралған пиязды сары майға аздап қуырады, күріш қосып, жарма сары маймен қаныққанша қуырады. Сорпаның бөліктері құйылады (Сорпа көлемі күріштен екі есе көп болуы керек), шафран, тұз, бұрыш қосылады, араластырылады және қақпақпен жабылмай бұқтырылады. Күріш аздап қайнатылған болуы керек. Қызмет көрсетер алдында үгітілген ірімшік пен май, қалауыңыз бойынша ветчина немесе трюфельдер енгізіледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Пьемонт стиліндегі рисотто (Палау) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Күріш 80, пияз 30, сары май 20, үгітілген ірімшік 15, сорпа 100, шафран, бұрыш, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz
