Үнді стиліндегі тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Тауық еті 220
сары май 30
пияз 10
ұн 10
ұнтақталған бұрыш 4
алма 20
күріш 50
тұз.
сары май 30
пияз 10
ұн 10
ұнтақталған бұрыш 4
алма 20
күріш 50
тұз.
Сипаттамасы Тауықтың аяқтары мен етін төс етінен тұздайды, қыздырылған майы бар кастрюльге салып, қуырады, қуырылған кесектерін алып тастайды, пияздың ұсақ кесектерін немесе кесектерін сол майға салып, бұрын күйдіріп, кептіреді, ұн мен бұрыш қосып, үстіне жылы су немесе сорпа құйып, дәміне қарай тұздайды, араластырады, алынған тұздыққа тауықтың бөліктерін, тілімдерге кесілген тәтті алмаларды салып, ет піскенше бәрін бұқтырады. Тауыққа қызмет етіңіз, бұрын тазартылған тұздықпен құйыңыз (Ол біртекті және өте қалың болмауы керек). Гарнир - күріш, үнді стиліндегі палау.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Үнді стиліндегі тауық еті пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Тауық еті 220, сары май 30, пияз 10, ұн 10, ұнтақталған бұрыш 4, алма 20, күріш 50, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz

