Үнді стиліндегі тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Тауық еті 220, сары май 30, пияз 10, ұн 10, ұнтақталған бұрыш 4, алма 20, күріш 50, тұз.
Сипаттамасы Тауықтың аяқтары мен етін төс етінен тұздайды, қыздырылған майы бар кастрюльге салып, қуырады, қуырылған кесектерін алып тастайды, пияздың ұсақ кесектерін немесе кесектерін сол майға салып, бұрын күйдіріп, кептіреді, ұн мен бұрыш қосып, үстіне жылы су немесе сорпа құйып, дәміне қарай тұздайды, араластырады, алынған тұздыққа тауықтың бөліктерін, тілімдерге кесілген тәтті алмаларды салып, ет піскенше бәрін бұқтырады. Тауыққа қызмет етіңіз, бұрын тазартылған тұздықпен құйыңыз (Ол біртекті және өте қалың болмауы керек). Гарнир - күріш, үнді стиліндегі палау.