"Мельбурн" тауықтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Тауықтар 220
зәйтүн майы 30
сары май 15
құрғақ ақ шарап 30
ет шырыны 50
томат пюресі 10
баклажан 250
ұн 10
сары май 10
қызанақ 20
сарымсақ 4
картоп 100
ақжелкен
тұз.
зәйтүн майы 30
сары май 15
құрғақ ақ шарап 30
ет шырыны 50
томат пюресі 10
баклажан 250
ұн 10
сары май 10
қызанақ 20
сарымсақ 4
картоп 100
ақжелкен
тұз.
Сипаттамасы Тауықтың филесі мен аяқтары зәйтүн майына қуырылады, үстіне ақ шарап пен ет шырыны құйылады, тұздыққа қызғылт түс беру үшін томат пюресі қосылады, дәміне қарай тұздалады, хош иісті шөптер енгізіліп, бұқтырылады. Тауыққа тұздықтың астында беріледі. Гарнирге тазартылған және туралған, тұздалған, ұнға пісірілген және сары май мен зәйтүн майының тең бөліктерінің қоспасында қуырылған баклажандар беріледі. Олардың үстіне майдалап туралған және қуырылған қызанақ, дәміне қарай сарымсақ, ыдыстың екі шетіне ұсақ жаңғақ тәрізді қуырылған картоп салынады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить "Мельбурн" тауықтары пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Тауықтар 220, зәйтүн майы 30, сары май 15, құрғақ ақ шарап 30, ет шырыны 50, томат пюресі 10, баклажан 250, ұн 10, сары май 10, қызанақ 20, сарымсақ 4, картоп 100, ақжелкен, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz