"Тореро" тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Тауықтар 220, зәйтүн майы 50, ақ шарап 30, ет шырыны 50, томат пюресі 10, жаңа саңырауқұлақтар 60, қызанақ 30, тәтті капсикум 30, жүгері ұны 10, крутондар 30, тұз.
Сипаттамасы Тауықтың филесі мен аяқтары зәйтүн майында қабық пайда болғанға дейін қуырылады. Ақ шарап пен ет шырынын құйыңыз, қызанақ пюресін қосып, ет жұмсақ болғанша қайнатыңыз. Гарнирге грильде пісірілген жаңа піскен саңырауқұлақтар, қабығы аршылған, тұқымдалған және кішкене кесектерге кесілген қуырылған қызанақтар, тұздалған, жүгері ұнына пісірілген және зәйтүн майына қуырылған тәтті капсикум беріледі. Етті қуырылған қытырлақтардың үстіне қояды, үстіне ет шырынын құйып, гарнирді айналасына гүл шоқтарымен салады.