"Тореро" тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Тауықтар 220
зәйтүн майы 50
ақ шарап 30
ет шырыны 50
томат пюресі 10
жаңа саңырауқұлақтар 60
қызанақ 30
тәтті капсикум 30
жүгері ұны 10
крутондар 30
тұз.
зәйтүн майы 50
ақ шарап 30
ет шырыны 50
томат пюресі 10
жаңа саңырауқұлақтар 60
қызанақ 30
тәтті капсикум 30
жүгері ұны 10
крутондар 30
тұз.
Сипаттамасы Тауықтың филесі мен аяқтары зәйтүн майында қабық пайда болғанға дейін қуырылады. Ақ шарап пен ет шырынын құйыңыз, қызанақ пюресін қосып, ет жұмсақ болғанша қайнатыңыз. Гарнирге грильде пісірілген жаңа піскен саңырауқұлақтар, қабығы аршылған, тұқымдалған және кішкене кесектерге кесілген қуырылған қызанақтар, тұздалған, жүгері ұнына пісірілген және зәйтүн майына қуырылған тәтті капсикум беріледі. Етті қуырылған қытырлақтардың үстіне қояды, үстіне ет шырынын құйып, гарнирді айналасына гүл шоқтарымен салады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить "Тореро" тауық еті пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Тауықтар 220, зәйтүн майы 50, ақ шарап 30, ет шырыны 50, томат пюресі 10, жаңа саңырауқұлақтар 60, қызанақ 30, тәтті капсикум 30, жүгері ұны 10, крутондар 30, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz