Каир стиліндегі тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер Тауықтар 220, зәйтүн майы 20, пияз 10, ветчина 10, жаңа саңырауқұлақтар 30, қызанақ 30, үй кеспесі 50, сары май 10, жасыл салат 30, шөптер, тұз.
Сипаттамасы Тауықтың филесі мен аяқтары зәйтүн майына қуырылады, олар қызарған кезде майдалап туралған пияз, қайнатылған ветчина, жаңа саңырауқұлақтар мен хош иісті шөптер қосылады, сорпа құйылады және қайнатылады. Содан кейін майдалап туралған қызанақты қосып, тұздап, жұмсақ болғанша 15-20 минут қайнатыңыз. Филе мен аяқтың дайын кесектерін гарнирсіз беруге болады немесе маймен майланған үй кеспесімен безендіруге болады. Жасыл салат бөлек беріледі.