Сильтюпудинс (Қайнатылған картоп қосылған майшабақ кәстрөлі)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Тұздалған майшабақ (Филе) 50, бидай наны 30, сары май 30, пияз 25, алма 25, сірке суы (3%) 5, жұмыртқа 10 дана., қайнатылған картоп 100, жаңа қияр 20, қызанақ 20, бұрыш, шөптер.
Сипаттамасы Суға малынған майшабақтың филесі ұсақталып, майдалап туралған алма, қайнатылған жұмыртқа, суға малынған нанмен біріктіріліп, май, бұрыш, сірке суы қосылады, масса иленіп, қалыптарда пісіріледі. Майға құйып, қайнатылған картоп, көкөністер, шөптер мен пияз қосылған ыстық күйінде беріледі.