Сильтюпудинс (Қайнатылған картоп қосылған майшабақ кәстрөлі)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Тұздалған майшабақ (Филе) 50
бидай наны 30
сары май 30
пияз 25
алма 25
сірке суы (3%) 5
жұмыртқа 10 дана.
қайнатылған картоп 100
жаңа қияр 20
қызанақ 20
бұрыш
шөптер.
бидай наны 30
сары май 30
пияз 25
алма 25
сірке суы (3%) 5
жұмыртқа 10 дана.
қайнатылған картоп 100
жаңа қияр 20
қызанақ 20
бұрыш
шөптер.
Сипаттамасы Суға малынған майшабақтың филесі ұсақталып, майдалап туралған алма, қайнатылған жұмыртқа, суға малынған нанмен біріктіріліп, май, бұрыш, сірке суы қосылады, масса иленіп, қалыптарда пісіріледі. Майға құйып, қайнатылған картоп, көкөністер, шөптер мен пияз қосылған ыстық күйінде беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Сильтюпудинс (Қайнатылған картоп қосылған майшабақ кәстрөлі) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Тұздалған майшабақ (Филе) 50, бидай наны 30, сары май 30, пияз 25, алма 25, сірке суы (3%) 5, жұмыртқа 10 дана., қайнатылған картоп 100, жаңа қияр 20, қызанақ 20, бұрыш, шөптер.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz