Етпен толтырылған цуккини
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Цуккини 130. ет 110, күріш 25. пияз 20. маргарин кремі 5, тұздық 100 немесе қаймақ 30, ірімшік 5, крекер 3, бұрыш, шөптер.
Сипаттамасы Диаметрі 8 см-ден аспайтын жаңа піскен цуккиниді қабығынан аршып, көлденеңінен ұзындығы 4-5 см кесектерге кесіңіз, олардың ішінен целлюлозаның бір бөлігін қасықпен таңдап алыңыз, сонда олар кесе тәрізді болады. Жас цуккиниде кесектерге кеспей, ұштарын кесіп тастаңыз және цилиндрлер пайда болатындай етіп, тұқымдары бар целлюлозаны металл ойықпен бүкіл ұзындығы бойынша алып тастаңыз. Толтырмас бұрын дайындалған цуккиниді тұзды суға жартылай дайын болғанға дейін қайнатыңыз, содан кейін оларды тартылған етпен толтырыңыз. Фаршты дайындау үшін шикі сиыр немесе қой етін тартылған пиязбен бірге ет тартқыштан өткізіп, суға қайнатылған ұсақталған күріш, тұз, бұрыш қосып, бәрін жақсылап араластырыңыз. Толтырылған цуккиниді майланған пісірме табаққа салыңыз, үгітілген ірімшік себіңіз, маймен себіңіз және пісіріңіз. Содан кейін цуккиниді қаймақ тұздығымен немесе қаймақпен жауып, қайнатыңыз. Қызмет көрсету кезінде шөптерге себіңіз.